Als je het verschil wilt maken

Sluit je aan!

Sluit je aan bij Adviesraad ÉigenWijsheid en geef de jongeren een stem!

Sluit je aan! Er is bij ons altijd ruimte voor meer jongeren die zich willen inzetten voor beter onderwijs en/of (jeugd)zorg. Je kunt bij ons op allerlei manieren het verschil maken, je kunt je structureel aansluiten bij onze groep, of af en toe eens een keer meedoen met een activiteit zonder ergens aan vast te zitten. Voel je vrij om gewoon eens aan te sluiten bij een vergadering, lotgenotenbijeenkomst of kom gezellig mee naar een workshop of presentatie die wij verzorgen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
In principe ben je bij ons welkom tussen de 9 en de 27 jaar.
Heb je eigen ervaringen in (en om) het onderwijs en ben je bereid om die (op termijn) te delen?
Met "eigen ervaringen" bedoelen we dat je het ooit moeilijk hebt gehad op school, dat je thuis zit of hebt gezeten of dat je mee hebt gemaakt dat iemand om je heen vastliep in het onderwijs en dat veel met je deed. Misschien heb je juist wel een geweldige succeservaring, alles is welkom!
Ben je op dit moment leerling of student? Hiermee bedoelen we of je bij een school of onderwijsinstelling ingeschreven staat
Hoe heb je het liefst dat we contact met je opnemen?
Als je niet wilt bellen, mailen of whatsappen, geef dan je contactgegevens even door bij "vragen en opmerkingen".
Ik voel me kind, jongere, leerling, of student
Het is niet de bedoeling dat ouders, verzorgers of professionals zichzelf via dit formulier aanmelden. Uiteraard kunnen ook zij een bijdrage leveren, onze eigenwijze beweging kan alle steun gebruiken, maar dit formulier is bedoeld voor jongeren die zich (mogelijk) willen gaan inzetten binnen de adviesraad.